فراخوان دانشگاه ژنو در خصوص برگزاری دوره"مطالعات پیشرفته در حوزه حکمرانی دولت های اروپایی و جهان" (MEIG Program)

به اطلاع می رساند  سفارت سوئیس در تهران از برگزاری دوره‌ی ده ماهه‌ی "مطالعات پیشرفته در حوزه‌ی حکمرانی دولت‌های اروپایی و جهان" در دانشگاه ژنو خبر داده است. این  برنامه که از سپتامبر 2022 آغاز خواهد شد، کمک هزینه هایی برای دانشجویان ایرانی و همچنین برای دانشجویان افغانستانی اختصاص داده است.

متقاضیان می بایست درخواست خود را تا 15 نوامبر 2021، 31 دسامبر 2021 (دومین مهلت) یا 15 فوریه 2022 (آخرین مهلت) به نشانی meig@unige.ch  ارسال نمایند. درخواست های بورسیه مطابق با تاریخ دریافت آنها توسط دانشگاه ژنو بررسی می شود.

برای ثبت نام و اطلاعات بیشتر به فایل های زیر مراجعه فرمایید:

جهت هرگونه اطلاعات بیشتر در خصوص این برنامه به وب سایت www.meig.ch مراجعه نمایید.

#Swiss_Desk

اطلاعیه ها