بازدید رئیس بنیاد علمي اکو "پروفسور منظور سومرو" از دانشگاه صنعتی اصفهان

دانشگاه صنعتی اصفهان امروز سه شنبه 27 مهرماه 1400 میزبان پروفسور منظور سومرو -رئيس بنياد علمي سازمان اکو-بود. در این دیدار که به همت دانشکده مهندسی کشاورزی دانشگاه صنعتی اصفهان و هماهنگی های مرکز همکاری های علمی بین المللی دانشگاه صورت پذیرفت، پرفسور سومرو ضمن بازدید از این دانشکده به ارائه وبینار علمی پرداخت. وی در پایان دیداری جداگانه با رئیس و مدیر مرکز همکاری های علمی بین المللی دانشگاه صنعتی اصفهان نیز داشت.  .

دکتر منظور حسین سومرو بنیانگذار رئیس بنیاد علمی آژانس تخصصی سازمان همکاری اقتصادی (ECO) از دسامبر 2011 است. وی دارنده مدال طلا از دانشگاه کشاورزی سند ، تندوجام- پاکستان و دارنده بورسیه ریاست جمهوری آن کشور Quaid-Azam برای دکترای تخصصی می باشد. دکتر سومرو دارای بیش از 35 سال سابقه حرفه ای عالی به عنوان محقق ، مدیر ، رهبر و مدرس علوم است وعناوین و افتخارت بسیاری را در کارنامه دارد.