دانشگاه صنعتي اصفهان میزبان دو میهمان مدعو چهارمین دوره جایزه مصطفی(ص)

در حاشيه مراسم اهدای چهارمین دوره جایزه مصطفی (ص) در تهران که از جانب بنیاد مصطفی (ص) و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در پایان مهر ماه  برگزار خواهد شد، دانشگاه صنعتی اصفهان امروز سه شنبه 27 مهرماه 1400،  میزبان دو تن از میهمانان برجسته اين رويداد بود.

آقاي دكتر محد اخوان توريمان(Mohd Ekhwan toriman) استاد دانشگاه ملی مالزی(Universiti Kebangsaan Malaysia) و خانم دكتر رفعت نسيم ماليك  (Riffat Naseem Malik) استاد دانشگاه Quaid-i-Azam اسلام آباد پاكستان که به دعوت دانشكده مهندسی منابع طبيعي و با هماهنگی مرکز همکاری های علمی بین المللی دانشگاه صنعتی اصفهان در دانشگاه حضور یافتند، ضمن بازدید از اين دانشكده و دیدار با رییس دانشگاه صنعتی اصفهان، به ارايه سمينار علمي پرداختند و با آخرين دستاوردهاي علمي و پژوهشي اين دانشكده آشنا شدند.

در این دیدار دكتر توریمان با همكاري هاي علمي دانشگاه ملي مالزي با ايران ابراز علاقه کرد و گفت: تبادل استاد و دانشجو ميان دو دانشگاه ملي مالزي و صنعتي اصفهان از مهمترين رویکردهاي اين سفر خواهد بود. وي افزود: مطمئن هستيم كه متخصصان دانشگاه صنعتي اصفهان و دانشگاه ملي مالزي، مي توانند تحقيقات مشتركي بر روي اكوسيستم ها در حوزه مديريت منابع طبيعي و آب داشته باشند.

استاد هیدرولوژی محیطی دانشگاه ملي مالزي با اشاره به این بازديد از دانشگاه صنعتي اصفهان خاطر نشان كرد: بر اساس شاخص هاي ارزيابي و رتبه بندي هاي معتبر بين المللي براي اين دانشگاه جايگاه درخشاني در سطح بين المللي متصور هستيم.

وي ابراز اميدواري كرد كه با توجه به امكانات و توانمندي هاي خوبي كه در دانشگاه صنعتي اصفهان وجود دارد بتوانيم در آينده شاهد تحقيقات و انتشارات علمي مشتركي ميان دو كشور ايران و مالزي باشيم.

در اين بازديد، دكتر رفعت نسيم ماليك از دانشگاه پاكستان نيز براي نخستین بار به كشور ايران سفر كرده است  از پيگيري همكاري هاي علمي مشترك ميان دانشگاه صنعتي اصفهان و دانشگاه اسلام آباد ابراز علاقه نمود و از همسايگي دو كشور به عنوان نقطه مشترك همكاري ياد كرد وگفت: دانشگاه صنعتي اصفهان در زمينه تحقيقاتي پيشتاز و در ارتباط با صنعت و فناوري جايگاه ارزشمندي دارد و به دنبال اين نشست، زمينه هاي همكاري مشترك علمي  و تحقيقاتي در آينده را بررسي مي كنيم.

وي با بيان اين‌كه دو كشور ايران و پاكستان در همسايگي يكديگر مشكلات زيست محيطي مشتركي دارند؛ تصریح کرد: موضوع آلودگي هوا، مديريت آلودگي آب و پسماندها، مسايل زيست محيطي مشترك بين دو كشور است كه مي تواند زمينه همكاري محققان دانشگاهي را فراهم نماید.

گفتني است: در اين نشست دكتر محسن سليماني عضو هیئت علمی دانشكده منابع طبيعي دانشگاه صنعتی اصفهان به معرفي دستاوردها و توانمندي هاي این دانشكده پرداخت و پرفسور توریمان و دکتر مالیک براي دانشجويان و اساتيد دانشگاه به صورت مجازي سميناری علمي در حوزه هیدرولوژی محیطی و مدلسازی رودخانه ارايه نمودند.

این دو مدعو چهارمین دوره جایزه مصطفی (ص) در جلسه ای جداگانه با رئیس و مدیر مرکز همکاری های علمی بین المللی دانشگاه صنعتی اصفهان نیز دیدار داشتند.

لینک خبر

 

محل نمایش: 

اخبار

تحت نظارت وف بومی