فراخوان مدرسه زمستانه در دانشگاه علوم کاربردی فولدا (آلمان)

به اطلاع می رساند دانشگاه علوم کاربردی فولدا در نظر دارد مدرسه زمستانه سه هفته ای از 10 تا 29 ژانویه 2022 برابر با 20 دی لغایت 9 بهمن ماه 1400 برگزار نماید. این برنامه شامل سخنرانی ، آموزش زبان ، کارگاه ها و سفرهای میدانی خواهد بود. این دانشگاه با توجه به شرایط فعلی کرونا به طور همزمان یک برنامه مجازی و همچنین یک برنامه در محل (با ظرفیت محدود)  را ارائه می نماید، بدین معنا که علاقمندان می توانند سفر به فولدا و شرکت به صورت حضوری و یا شرکت در این رویداد را به صورت آنلاین را انتخاب نمایند.

لازم به ذکر است این دانشگاه هزینه برنامه 1200.00 یورو (آنلاین) یا 1.990.00 یورو (در صورت حضور/ترکیبی) را پوشش می دهد.

* قابل توجه متقاضیانی که تمایل دارند به صورت حضوری در این رویداد شرکت نمایند: با توجه به همه گیری کرونا، تنها حضور آن دسته از دانشجویانی که در زمان مناسب واکسینه شده اند یا در پنج ماه گذشته قبل از سفر به فولدا از کووید -19 بهبود یافته اند امکان پذیر است. اگر هیچ یک از این موارد کاربرد نداشته باشد ، متقاضیان می بایست با هزینه شخصی خود یک آزمون منفی معتبر ارائه نمایند. با توجه به قوانین دولت آلمان در آن زمان ، ممکن است شرایط قرنطینه همچنان اعمال شود. لذا ضروریست قبل از شروع سفر وب سایت وزارت خارجه فدرال آلمان بررسی شود.

enlightened این رویداد شامل سمینارها (به زبان آلمانی یا انگلیسی) درخصوص:
فرهنگ و جامعه آلمان (آموزش آنلاین)
تجارت (آموزش آنلاین)
شایستگی بین فرهنگی (آموزش در محل)
دوره های زبان آلمانی تا آزمون C1
کارگاه ها
و سفرهای میدانی و سراسری در کشور آلمان خواهد بود.

* بسته به انتخاب سمینارها ، شرکت کنندگان موفق ممکن است حداکثر 6 ECTS دریافت نمایند.

enlightenedاین رویداد برای دانشجویان مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد ، علاقمندان به مسائل جهانی جامعه و اقتصاد و همچنین افرادی که مایلند زبان و فرهنگ آلمانی را بیاموزند یا مهارت های زبانی خود را ارتقا دهند قابل استفاده خواهد بود.

جهت کسب اطلاعات بیشتر اینجا کلیک نمایید.

آخرین مهلت ثبت نام: 15 اکتبر 2021

اطلاعیه ها