فراخوان بورسیه دکتری در دانشگاه های هنگ کنگ برای سال تحصیلی 2023-2022

به اطلاع می رساند برنامه اعطای بورسیه تحصیلی (فلوشیپ) در مقطع دکترای دانشگاه های هنگ کنگ (هشت دانشگاه منتخب که بر اساس رده بندی های بین المللی در فهرست بهترین دانشگاه های دنیا قرار داشته و به جز دانشگاه آموزش Education University مقطع دکتری آنان مورد پذیرش وزارت علوم کشورمان نیز می باشد) برای سال تحصیلی، 2023-2022 زیر نظر کمیته بورسیه های دانشگاهی این منطقه آغاز شده است.

mail  آخرین مهلت ثبت نام، اول دسامبر 2021 برابر با 10آذرماه 1400 می باشد و در خلال این برنامه از میان متقاضیان، 300 نفر برای دریافت فلوشیپ انتخاب می گردند.

جهت بهره مندی از این بورسیه، متقاضیان باید دارای شرایط برجسته تحصیلی ، توانایی تحقیق و پژوهش بوده و مهارت های ارتباطی و بین فردی و توانایی های رهبری و کار گروهی را داشته باشند.

enlightenedاین بورسیه با مشارکت 8 دانشگاه هنگ هنگ صورت گرفته است. این دانشگاه ها عبارتند از:

• City University of Hong Kong
  • Hong Kong Baptist University
  • Lingnan University
  • The Chinese University of Hong Kong
  • The Education University of Hong Kong
  • The Hong Kong Polytechnic University
  • The Hong Kong University of Science and Technology
  • The University of Hong Kong

enlightenedلازم به ذکر است این بورسیه بورسیه جهت تحصیل در رشته های تحصیلی مرتبط با زمینه های علوم، مهندسی و فناوری، پزشکی، علوم انسانی، علوم اجتماعی و مطالعات تجاری ارائه گردیده است.

جهت کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام به وب سایت  www.rgc.edu.hk/hkphd مراجعه و همچنین فایل ذیل را مشاهده نمایید.

اطلاعیه ها