جذب پروفسور روزبه ایزدی زمان آبادی ، استاد دانشگاه آلبورگ دانمارک به عنوان استاد همبسته جدید در دانشگاه صنعتی اصفهان

با افتخار اعلام می دارد پروفسور روزبه ایزدی زمان آبادی ، استاد دانشگاه آلبورگ و کارشناس ارشد فناوری کنترل در Danfoss Climate Solutions دانمارک ، در آگوست 2021 به عنوان استاد همبسته جدید به دانشگاه صنعتی اصفهان پیوست.

پروفسور ایزدی زمان آبادی با دکتر حمیدرضا میردامادی ، یکی از اعضای هیأت علمی دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی اصفهان همکاری خواهد نمود. آنها به طور مشترک پایان نامه ها و پایان نامه های دانشجویان فارغ التحصیل را راهنمایی و نظارت خواهند کرد.

مرکز همکاری های علمی بین المللی دانشگاه صنعتی اصفهان ورود  پروفسور ایزدی زمان آبادی را به خانواده دانشگاه صنعتی اصفهان خیر مقدم عرض نموده و امیدوار است دانشگاهیان ارجمند در طی این همکاری ارزشمند از تجربیات گرانبهای ایشان  بهره مند گردند.