دانش آموخته مقطع کارشناسی دانشگاه صنعتی اصفهان برنده بهترین مقاله مقاله دانشجویی سال2021 گردید.

امیرحسین کارگران ، دانش آموخته مقطع کارشناسی در رشته مهندسی کامپیوتر و دستیار تحقیق در گروه ارتباطات و شبکه در دانشگاه آلتو برنده بهترین مقاله دانشجویی در سال 2021 گردید. او در گروه تحقیقاتی رابط کاربر به سرپرستی Antti Oulasvirta مشغول به فعالیت می باشد. او همچنین دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد گروه مهندسی کامپیوتر در دانشگاه صنعتی شریف (SUT) و همچنین عضو آزمایشگاه تحقیقاتی مهندسی نرم افزار خودکار (ASE) به سرپرستی پروفسور عباس حیدرنوری می باشد.

قبل از آن ، به ترتیب زمانی معکوس ، او عضو گروه تحقیقاتی ایزدی به رهبری پروفسور ایمان ایزدی و عضو آزمایشگاه تحقیقاتی نظریه بازی و طراحی مکانیسم (GTMD) و موسسه هوش مصنوعی (IAI) به سرپرستی دکتر محمد حسین منشئی، دانشگاه صنعتی اصفهان بود. وی دو مدرک کارشناسی در رشته های مهندسی برق و مهندسی کامپیوتر از دانشگاه صنعتی اصفهان در سال 2020 دریافت نموده است.