نشست تخصصی بررسی سیاست ها و راهکارهای همکاری های مشترک با مراکز علمی تحقیقاتی چین توسط کارگروه همکاری های علمی ایران و چین دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار شد.

نشست تخصصی بررسی سیاست ها و راهکارهای همکاری های مشترک با مراکز علمی تحقیقاتی چین توسط کارگروه همکاری های علمی ایران و چین دانشگاه صنعتی اصفهان و مرکز همکاری های علمی بین المللی دانشگاه صنعتی اصفهان امروز سه شنبه 22 تیر ماه 1400 به صورت مجازی برگزار شد. این نشست که  دومین جلسه کارگروه همکاری های علمی  ایران و چین است ، در راستای تحقق هدف بین المللی سازی دانشگاه صنعتی اصفهان و با حضور دکتر علیرضا فدایی تهرانی عضو هیأت علمی دانشکده مهندسی مکانیک و رئیس کارگروه همکاری های علمی ایران و چین، دکتر مهدی افشاری از دانشکاه اطلاعات و فناوری پکن و دکتر اسماعیل مهریار عضو هیأت علمی دانشکده کشاورزی و عضو کارگروه برگزار گردید . در آغاز دکتر فدایی تهرانی به مروری بر ظرفیت های همکاری با کشور چین و سیاست های دانشگاه و وزارت علوم پرداخت و بر لزوم برنامه ریزی چه در سطح کلان و چه در سطح خرد و چه از سوی دولت، وزارتخانه و دانشگاه تأکید کرد.

در ادامه دکتر افشاری به معرفی بورسیه ها و گرنت های مختلف در کشور چین پرداخت و در پایان دکتر مهریار رتبه بندی دانشگاه های چین در رشته های مختلف و راهکارهای همکاری توسط دولت، دانشگاه و افراد را ارائه داد.

گفتنی است بین المللی سازی دانشگاه صنعتی اصفهان هدف ششم از طرح تحول راهبردی دانشگاه است  که مرکز همکاری های علمی بین المللی دانشگاه صنعتی اصفهان بر آن بوده که به منظور توسعه همکاری های علمی تحقیقاتی با کشورهای هدف کارگروه همکاری با برخی از آن کشورها از جمله کشور چین را ایجاد نماید. این کارگروه متشکل از اعضای هیأت علمی دانشگاه صنعتی اصفهان است که تجربه همکاری با آن کشور را دارا بوده و و با برنامه ای هدفمند و سازمان یافته راهکارهای ممکن را در آن کشور برای همکاری مشترک با دانشگاه صنعتی اصفهان تبیین می نمایند.