فراخوان حمایت از طرح های پژوهشی مشترک پژوهشگران ایران و ژاپن - صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور

به اطلاع می رساند فراخوان حمایت از طرح های پژوهشی مشترک پژوهشگران ایران و ژاپن در دو قالب حمایتی «انجمن ترویج علم ژاپن (JSPS )» و «همکاری باز» منتشر شد. بر اساس این فراخوان که با همکاری و پیگیری دفترهمکاری های علمی بین المللی دانشگاه تربیت مدرس صورت پذیرفته است،صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور (INSF)، از طرح های مشترک با پژوهشگران ژاپنی به شرح ذیل حمایت می نماید.

۱- حمایت در قالب فراخوان انجمن ترویج علم ژاپن (JSPS) برای پژوهشگرانی که همکار ژاپنی آنها مایل است از حمایت JSPS برخوردار شود و موضوع پژوهش شان در حوزه علوم طبیعی، علوم انسانی و علوم اجتماعی می گنجد.
۲- حمایت در قالب همکاری باز (برای کلیه رشته ها) برای پژوهشگرانی که همکار ژاپنی شان می تواند از حمایت موسسه دیگری غیر از JSPS برخوردار باشد.

mail برای هر دو قالب حمایتی فوق مبلغ حمایت ۲۵۰ میلیون تومان قابل ارتقا تا سقف ۳۰۰ میلیون تومان در صورت جلب حمایت یک نهاد داخلی دیگر می باشد.

mail مدت زمان اجرای طرح ها ۱۲ تا ۲۴ ماه و مهلت ارسال پروپزال ها ۱۷ شهریور می باشد.

جهت کسب اطلاعات بیتشر در خصوص فراخوان حمایت از طرح های پژوهشی مشترک پژوهشگران ایران و ژاپن اینجا کلیک نمایید.

اطلاعیه ها