دانشگاه صنعتی اصفهان در رتبه بندی موضوعی شانگهای ۲۰۲۱ به عنوان یکی از دانشگاه‌های پیشرو در حوزه‌های مهندسی و علوم پایه معرفی گردید.

دانشگاه صنعتی اصفهان براساس آخرین رتبه بندی شانگهای  در سال 2021 در حوزه مهندسی علوم و فناوری ابزارآلات بین ۷۵ دانشگاه برتر دنیا قرار گرفت.

دانشگاه صنعتی اصفهان در رتبه بندی موضوعی شانگهای ۲۰۲۱ به عنوان یکی از دانشگاه‌های پیشرو در حوزه‌های مهندسی و علوم پایه معرفی شد.در آخرین رتبه بندی دانشگاه‌های شانگهای، ۳۴ دانشگاه ایرانی حضور دارند که در این رتبه بندی دانشگاه‌های جهان در ۵۴ رشته و ۵ حوزه علمی سنجیده می‌شوند.براساس نتایج این نظام رتبه بندی دانشگاه صنعتی اصفهان در رشته فیزیک در جایگاه ۴۰۱ تا ۵۰۰ دانشگاه‌های جهان قرار گرفته است.

در حوزه مهندسی علوم و فناوری ابزارآلات بین دانشگاه‌های ۵۱ تا ۷۵ جهان رتبه بندی شده است.
این دانشگاه در حوزه‌های مهندسی مکانیک و مهندسی مواد در رتبه ۳۰۱ تا ۴۰۰ است و در مهندسی علوم و فناوری محیط زیست در رتبه بین ۲۰۱ تا ۳۰۰ قرار دارد.
دانشگاه صنعتی اصفهان همچنین در علوم متالوژی در جایگاه ۱۵۱ تا ۲۰۰ جهان و در حوزه علوم زیستی در جایگاه ۴۰۱ تا ۵۰۰ بین دانشگاه‌های جهان قرار گرفته است.

دانشگاه صنعتی اصفهان همچنین در حوزه انرژی ، علوم و فناوری غذایی جایگاه ۲۰۱ تا ۳۰۰ ،در حوزه مهندسی معدن جایگاه ۵۱ تا ۷۵ و در حوزه علوم کشاورزی جایگاه ۴۰۱ تا ۵۰۰ دانشگاه‌های جهان  را به خود اختصاص داده است.

گفتنی است در آخرین نظام رتبه بندی شانگهای امسال ۴۰۰۰ دانشگاه مشارکت کردند که در نهایت ۱۸۰۰ دانشگاه مورد ارزیابی قرار گرفتند و در نهایت نام ۹۳ دانشگاه در فهرست این رتبه بندی منتشر شد.