نخستین جلسه از سلسله نشست های مرتبط با برنامه اراسموس پلاس با عنوان " اراسموس پلاس و ظرفیت سازی" برگزار شد.

نخستین جلسه مجازی از سلسله نشست های مرتبط با برنامه اراسموس پلاس  با عنوان " اراسموس پلاس و ظرفیت سازی" به همت مرکز همکاری های علمی بین المللی دانشگاه صنعتی اصفهان امروز سه شنبه  اول تیرماه 1400 ویژه اعضای هیأت علمی و پژوهشگران این دانشگاه برگزار شد.جهت برگزاری این نشست از آقای دکتر سید حسین طباطبایی نسب ،کارشناس پروژه های بین المللی از دانشگاه علامه طباطبایی جهت تدریس و استفاده از تجربیات ایشان در رابطه با برنامه های اراسموس پلاس دعوت به عمل آمد و ایشان به بیان نکات و فرصت های موجود در خصوص این برنامه پرداختند.

لازم به ذکر است نظر به اهمیت استفاده از ظرفیت فرصتهای آموزشی و پژوهشی مشترک اتحادیه اروپا و برنامه اراسموس پلاس در گسترش و تقویت ارتباطات علمی بین المللی در هفته های آتی نیز ادامه این سلسله نشست ها با موضوعات مختلف در رابطه با این برنامه (اراسموس پلاس) برگزار خواهد شد که زمان هریک از طریق وب سایت و شبکه های اجتماعی مرکز همکاری های علمی بین المللی دانشگاه صنعتی اصفهان متعاقباً اعلام می گردد.

enlightenedلینک جلسه ضبط شده:https://nikan.iut.ac.ir/pb7iteq1n3zd/?OWASP_CSRFTOKEN=c45c3c97828a1090eb...

mail جهت دریافت فایل ارائه شده در این وبینار بر روی تصاویر ذیل کلیک نمایید: