نشست هم اندیشی بانوان هیأت علمی و مرکز همکاری های علمی بین‌المللی دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار شد.

نشست مجازی هم اندیشی بانوان هیأت علمی و مرکز همکاری های علمی بین‌المللی دانشگاه صنعتی اصفهان امروز چهارشنبه 5 خرداد ماه 1400 برگزار شد.  این جلسه که از سلسله نشست های بانوان هیأت علمی دانشگاه صنعتی اصفهان می باشد  به همت  سرکار خانم دکتر بهناز عمومی مشاور ریاست دانشگاه در امور زنان و خانواده و عضو هیأت علمی دانشکده ریاضی تشکیل شد. دکتر عمومی در این دیدار به نقش زنان در علم تأکید و رصد فعالیت ها و معرفی انجمن های علمی زنان، برگزاری کنفرانس هایی مختص زنان را پیشنهاد کرد. در ادامه مدیر مرکز همکاری های علمی بین المللی دانشگاه صنعتی اصفهان به معرفی فعالیت ها، اهم برنامه ها، اهداف و استراتژی این مرکز پرداخت. دکتر سیما فاخران  به نقش موثر و جایگاه والای بانوان هیأت علمی  در دوران پسا کرونا و همچنین پسا برجام 2 اشاره کرد و بر افزایش این فعالیت ها تأکید نمود. در ادامه این نشست کارشناسان مرکز همکاری های علمی بین المللی این دانشگاه ضمن بیان امور و حوزه فعالیت‌های کاری خود به بیان و معرفی فرصت های موجود بین‌المللی در زمینه‌های مختلف علمی ویژه بانوان پرداختند و پاسخگوی سؤالات بانوان هیأت علمی دانشگاه در زمینه ارتباطات بین‌المللی بودند.

گفتنی است 13 درصد از اعضای هیأت علمی دانشگاه صنعتی اصفهان را بانوان و در رشته‌های مختلف فنی مهندسی، علوم پایه، کشاورزی و منابع طبیعی و زبان انگلیسی به خود اختصاص داده اند و در این حیطه مشغول فعالیت آموزشی و پژوهشی می‌باشند و از جایگاه ویژه ای در توفیقات علمی دانشگاه در عرصه های ملی و بین‌المللی برخوردارند.