کارگروه همکاری دانشگاه صنعتی اصفهان و کشور چین تشکیل شد.

در راستای نیل به اهداف طرح تحول راهبردی دانشگاه صنعتی اصفهان در حوزه بین‌الملل، تشکیل کارگروه های همکاری با کشورهای هدف از جمله آلمان، چین، ایتالیا، کره جنوبی، مالزی یا ترکیه در دستور کار روابط بین الملل قرار گرفت. در این راستا کارگروه همکاری‌های مشترک علمی دانشگاه صنعتی اصفهان و کشور چین با عضویت اعضای هیات علمی مجرب با سابقه همکاری با این کشور تشکیل شد و آقای دکتر علیرضا فدایی تهرانی عضو هیأت علمی دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی اصفهان به عنوان مدیر این کارگروه معرفی شدند. سایر اعضای این کارگروه خانم دکتر سیما فاخران، آقایان دکتر محمدجواد امیدی،دکتر علی اصغر انصافی، دکتر محمود تبریزچی و دکتر اسماعیل مهریار می باشند.