مدرسه تابستانی بین المللی SeoulTech برگزار می گردد:

به اطلاع می رساند دانشگاه ملی علم و تکنولوژی سئول مدرسه تابستانی بین المللیSeoulTech سال 2021 (STISS) را برگزار می نماید. این رویداد از تاریخ 19 تا 23جولای 2021 (برابر با 28 تیر لغایت1 مرداد 1400) به طور آنلاین و به صورت رایگان برگزار خواهد شد.

برنامه STISS این فرصت را برای دانشجویان فراهم می آورد  تا ضمن آشنایی با زبان کره ای ، در مورد کره بیشتر تجربه کنند و با دانشجویان کشورهای مختلف تعامل نمایند و با دانشگاه ملی علم و تکنولوژی سئول آشنا شوند. لازم به ذکر است در راستای تقویت ارتباط این دانشگاه با دانشگاه های همکار، کلیه هزینه ها توسط  SeoulTech تأمین و بسته هایی شامل موارد مورد نیاز این رویداد مانند کتاب درسی ، کیت محصولات فرهنگی، تی شرت ، سوغات هایی از این کشور و ... برای شرکت کنندگان این دوره ارسال می گردد. شرکت کنندگان در پایان دوره گواهی حضور و بسته دوم خود را دریافت خواهند نمود.

enlightenedشرایط شرکت در این دوره:

• شرکت کنندگان می بایست حتماً در حال تحصیل و دانشجو باشند.
  • آشنایی با زبان انگلیسی
  • تکمیل فرم درخواست

mailعلاقمندان به شرکت در این مدرسه تابستانی می بایست فرم درخواست را حداکثر تا پایان وقت اداری روز سه شنبه 4 خرداد ماه 1400  تکمیل نمایند. (معرفی افراد می بایست صرفاً از طریق دانشگاه صنعتی اصفهان به دانشگاه ملی سئول صورت پذیرد و به درخواست هایی که به صورت انفرادی به این دانشگاه ارسال گردد ترتیب اثر داده نخواهد شد.)

لازم به ذکر است به دلیل ظرفیت محدود این دوره، از بین دانشجویان معرفی شده توسط هر دانشگاه، دانشجویانی بین 1 تا 3 نفر از سوی دانشگاه ملی سئول انتخاب می گردند.

مهلت ارسال فرم درخواست به مرکز همکاری های علمی بین المللی دانشگاه صنعتی اصفهان: 4 خرداد 1400

مهلت ارسال درخواست ها به دانشگاه ملی علم و تکنولوژی سئول: 7 خرداد 1400 (28 می 2021)

اعلام نتایج : جمعه 14 خرداد 1400 (4 ژوئن2021)

mail جهت آشنایی و کسب اطلاعات بیشتر در خصوص این دوره اینجا کلیک نمایید.

اطلاعیه ها