خبرنامه الکترونیکی مرکز همکاری های علمی بین المللی دانشگاه صنعتی اصفهان ویژه ماه های مارچ و آوریل 2021 منتشر شد.این خبرنامه که هفدهمین شماره انتشار آن می باشد در راستای گسترش تعاملات علمی بین المللی دانشگاه تهیه شده و با هدف اطلاع رسانی به کلیه اساتید، دانشجویان و کارکنان دانشگاه منتشر گردیده است و از این طریق می تواند بر تعاملات علمی بین المللی دانشگاهیان ارجمند موثر باشد. خبرنامه حاضر اخبار بین المللی مربوط به دانشگاه صنعتی اصفهان ویژه ماه های مارچ و آوریل 2021 را پوشش می دهد .

علاقمندان می توانند پست الکترونیکی خود را در اینجا ثبت نموده تا شماره جدید خبرنامه را پس از انتشار دریافت نمایند. جهت مکاتبه با هیأت تحریریه و ارسال هرگونه انتقاد و پیشنهاد و همچنین ارسال اخبار بین المللی حوزه خود در دانشگاه صنعتی اصفهان اینجا کلیک نمایید.

enlightenedآنچه در این شماره بدان پرداخته شده است :

mail اخبار بین الملل دانشگاه صنعتی اصفهان در ماه های مارچ و آوریل

mail رویدادها و افتخارات دانشگاه صنعتی اصفهان در ماه های مارچ و آوریل

mail آشنایی با فعالیت های مرکز همکاری های علمی بین المللی دانشگاه صنعتی اصفهان - (همکاری با متخصصان و کارآفرینان ایرانی خارج از کشور)

mail فراخوان ها و فرصت های تحصیلی

mail آشنایی با سازمان های بین المللی- بانک توسعه اسلامی

جهت مشاهده خبرنامه ماه های مارچ و آوریل  2021 بر روی لینک زیر و برای مشاهده خبرنامه ماه های گذشته  اینجا کلیک نمایید.

مشاهده آنلاین خبرنامه ماه های مارچ و آوریل 2021