کسب افتخارات متعدد برای دانشگاه لیمریک ایرلند، مؤسسه همکار دانشگاه صنعتی اصفهان

پیرو انعقاد تفاهم نامه مرکز همکاری های علمی بین المللی دانشگاه صنعتی اصفهان با دانشگاه لیمریک ایرلند، به استحضار می رساند این دانشگاه  اخیراً موفق به کسب بالاترین استاندارد ممکن در سیستم جدید رتبه بندی QS Stars گردیده است.دانشگاه لیمریک با کسب این امتیاز به گروه انحصاری دانشگاهها در سراسر جهان پیوست تا اعتبار  کلی پنج ستاره در این رتبه بندی را دریافت نماید . گفتنی است این رتبه بندی ، یکی از تأثیرگذارترین و معتبرترین رتبه بندی ها برای دانشگاه ها در سطح جهانی به شمار می آید که دانشگاه لیمریک به عنوان تنها دانشگاه در ایرلند  که در سال 2021 به این مهم دست یافته ، معرفی گردیده است.

همچنین ، این دانشگاه علاوه بر رتبه بندی کلی ، در هفت حوزه دیگر مانند آموزش ، اشتغال ، تحقیق ، بین المللی سازی ، امکانات ، نوآوری و جامعیت بالاترین رتبه پنج ستاره را کسب کرد.

رتبه بندی QS Star کاملاً بر اساس عملکرد یک موسسه می باشد و معیار مناسبی برای مقایسه با دانشگاه های همتا نیست.این رتبه بندی تا مارس 2024 معتبر است و از یک فرایند جمع آوری دقیق و مستقل و تجزیه و تحلیل معیارهای عملکرد توسط QS پیروی می کند.

از دیگر افتخارات کسب شده توسط این دانشگاه، می توان به کسب جایگاه 50 از میان 1115 موسسه آموزش عالی در سطح جهان بر اساس نظام رتبه بندی Times Higher Education (THE) در سال 2021 اشاره کرد.

این نظام رتبه بندی تأثیر عملکرد یک دانشگاه را در ارتباط با اهداف توسعه پایدار سازمان ملل (SDGs) ارزیابی می کند ، دانشگاه لیمریک نیز با کسب رتبه قابل توجه در اهداف ذیل در جمع 50 دانشگاه برتر دنیا قرار گرفته است.

رتبه 10 برای SDG11: شهرها و جوامع پایدار.

رتبه 35 برای SDG16: صلح ، عدالت و نهادهای قوی.

رتبه 39 برای SDG17: مشارکت برای اهداف

دانشگاه لیمریک در حال تثبیت و تقویت فعالیتهای خود تحت اهداف توسعه پایدار می باشد. با مثالهایی از جمله توسعه ارتباطات پایدار حمل و نقل بین دانشگاه و شهر لیمریک ، تشویق مشارکت کارکنان و دانشجویان در اداره دانشگاه  و قرار دادن لیمریک در خط مقدم تحویل فناوری در اروپا از طریق برنامه همکاری تحصیلی و مشارکت در پروژه های مختلف مانند CityxChange.

گفتنی است دانشگاه صنعتی اصفهان از اسفند ماه سال گذشته تفاهم نامه همکاری در خصوص همکاری های دو جانبه در پروژه های تحقیقاتی درموضوعات  مورد علاقه طرفین،همکاری در برگزاری سمینارهای بین المللی ، کارگاه های آموزشی ، مدارس تابستانی / زمستانی،توسعه توافق نامه های مورد مذاکره و دارای پیشرفت،تبادل استاد و دانشجو وشناسایی و توسعه حوزه های مهم و مورد علاقه مشترک به صورت پروژه های مستقل، با دانشگاه لیمریک منعقد نموده است.