تمدید توافقنامه مرکز تحقیقات بین المللی شبکه اخترفیزیک نسبیتی (ایکرانت) با دانشگاه صنعتی اصفهان

به موجب همکاری های  دو جانبه  و مثمرثمر ما بین دانشگاه صنعتی اصفهان و مرکز بین المللی شبکه اخترفیزیک نسبیتی - ICRANet ، توافقنامه همکاری که در سال 2016  به امضاء رسیده بود به مدت پنج سال دیگر تمدید گردید. در این توافقنامه برنامه هایی همچون Dual Degree Ph.D،  تحقیقات مشترک تحت برنامه اتحادیه اروپا برای 2027-2021 ، فرصت های های مشترک تحت برنامه  اراسموس پلاس ، تبادل اعضای دانشگاهی و دانشجویان  دکتری در فرصت مطالعاتی، جذب استاد همبسته و برگزاری وبینارهای مشترک و کارگاه های آنلاین در زمینه های متقابل مورد علاقه ، اضافه گردیده است.

لازم به ذکر است دفتر ایکرانت در دانشگاه صنعتی اصفهان توسط پروفسور رمو روفینی (Remo Ruffini) ، رئیس مرکز تحقیقات بین المللی اخترفیزیک نسبیتی (ICRANet) ، به همراه رئیس سابق دانشگاه صنعتی اصفهان ، در طی یک مراسم رسمی افتتاح در سال 2016 افتتاح شد. از جمله اهداف اصلی تأسیس این دفتر که در دانشکده فیزیک مستقر است انجام پروژه های علمی بین المللی مشترک با مرکز تحقیقات بین المللی اخترفیزیک نسبیتی (ICRANet) و توسعه فعالیتهای تحقیقاتی در اخترفیزیک نسبی گرایی ، برگزاری کنفرانس ها ومدرسه های علمی مشترک و تبادل محققان، اعضای هیئت علمی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی را می توان عنوان کرد.