دانشکده فنی و مهندسی گلپایگان به دانشگاه صنعتی اصفهان ملحق شد.

بر اساس آمایش و طرح ساماندهی مراکز آموزش عالی دانشکده فنی و مهندسی گلپایگان به دانشگاه صنعتی اصفهان ملحق شد. هدف از اجرای این طرح و الحاق  این دانشکده و سایر دانشکده های الحاق شده به دانشگاه صنعتی اصفهان و دیگر دانشگاه ها به عنوان دانشگاه بزرگتر رشد و ارتقای کیفی آنها میباشد بدین ترتیب که دانشگاه های بزرگتر بر مسائلی مانند اعضای هیات علمی، کیفیت کار آموزش و پژوهش در این دانشکده ها نظارت دارند و تجربه های خود را بصورت مشاوره در اختیار آنها قرار می دهند.

از جمله اهداف طرح ساماندهی مراکز آموزش عالی خروج آنها از پراکندگی و گستردگی بدون ضابطه و تجمیع آنها در قالب ماموریت گرایی می باشد. لازم به ذکر است  شورای عالی انقلاب فرهنگی در خرداد ۹۹ مصوبه دیگری در این زمینه داشت مبنی بر اینکه مراکز آموزش عالی در قالب استانی ساماندهی شود.

گفتنی است مطالعات بر روی دانشکده های استان اصفهان بر اساس آمایش آموزش عالی صورت گرفته و سه وضعیت درباره آنها بررسی شد که آیا به اندازه ای رُکود دارند که منحل شوند یا با الحاق به دانشگاه های بزرگ می توانند رشد کنند یا در قالب یک مجتمع آموزش عالی، تجمیع شوند. طبق نتایج حاصل از این مطالعات، وزارت علوم به این نتیجه رسید که برای سه دانشکده گلپایگان، خوانسار و شهرضا در استان اصفهان، موضوع الحاق به دانشگاه های بزرگ دنبال شود.

دانشکده ها و مراکز آموزش عالی ملحق شده به حفظ استانداردهای دانشگاه های بزرگتر در رقابت با سایر دانشگاه ها خواهند پرداخت که باعث ارتقای کیفی آنها می شود، همچنین الحاق آنها به دانشگاه های بزرگتر در بخش های دیگر مانند پذیرش دانشجو و ایجاد فرصت های بیشتر برای اعضای هیات علمی نیز تاثیر گذار است.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری نیز قبلاً طرح ساماندهی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی با هدف کیفی‌سازی هرچه بیشتر آنها دانست وافزود هدف ما تخریب و تعطیلی نیست. منصور غلامی نیز قبلاً طرح ساماندهی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی با هدف کیفی‌سازی هرچه بیشتر آنها دانست وافزود هدف ما تخریب و تعطیلی نیست  وافزود: زمانی که دانشگاه‌های کوچک به دانشگاه‌های بزرگ متصل شوند، فعالیت پژوهشی و فناوری آنها نیز تقویت و بیشتر می‌شود که به نوبه خود دستاورد بزرگی است و کیفیت کار آنها را افزایش می‌دهد.

اصفهان با ۲۱۵ دانشگاه و مرکز آموزش عالی و پژوهشی، حدود ۲۰۰ هزار دانشجو و هفت هزار و ۲۰۲ عضو هیات علمی در جایگاه دوم کشوری در زمینه آموزش عالی و مراکز علمی و پژوهشی قرار دارد.

لازم به ذکر است دکتر بهزاد نیرومند عضو هیأت علمی دانشکده مهندسی مواد دانشگاه صنعتی اصفهان، با توجه به سوابق خوب مدیریتی و اجرایی ایشان، از سوی رئیس این دانشگاه  به عنوان "مدیر طرح پیاده سازی الحاق دانشکده فنی و مهندسی گلپایگان" به این دانشگاه منصوب شد.