کسب مقام سوم دانشگاه صنعتی اصفهان در بین پرآوازه‌ترین دانشگاه‌های کشور

بر اساس آخرین رتبه‌بندی اعلام شده از طرف موسسه‌ی Round University Ranking (RUR) در سال 2017، دانشگاه صنعتی اصفهان توانست از بین 11 موسسه ایرانی حاضر در این رتبه‌بندی مقام سوم ملی و جایگاه 370 بین‌المللی را از نظر شهرت بین‌المللی کسب نماید. دانشگاه های «صنعتی شریف»، «تهران»، «صنعتی اصفهان»، «علوم پزشکی تهران»، «شهید بهشتی»، «فردوسی مشهد»، «علم و صنعت»، «علامه طباطبایی»، «علوم پزشکی کردستان»، «اصفهان»، و «علوم پزشکی ایران» دانشگاههایی هستند که نامشان در این فهرست به چشم می خورد و توانسته اند به ترتیب رتبه های نخست تا یازدهم ملی را به دست آورند.
شایان ذکر است که روش این نظام رتبه‌بندی سنجش شهرت (Reputation) جهانی موسسه‌ها بر پایه دو حوزه کلیدی آموزش و پژوهش است. این نخستین نظامی است که به شکل خاص شهرت موسسه‌ها را در کانون توجه قرار داده است. منطق ایجاد این نظام رتبه‌بندی آن است که شهرت و نام موسسه‌ها عامل کلیدی موفقیت و از مزایای رقابتی آنها در بازار آموزش عالی است. نظام رتبه‌بندی RUR یک نظام رتبه بندی دانشگاهی روسی است که مقر آن در مسکو است و از سال 2010 اقدام به رتبه‌بندی دانشگاه‌های جهان نموده است.