پنل اختصاصی جهت دریافت کارت بین المللی اعضای هیأت علمی و دانشجویان دانشگاه صنعتی اصفهان راه اندازی شد.

به اطلاع  اعضای محترم هیأت علمی و دانشجويان گرامي دانشگاه صنعتی اصفهان مي رساند به منظوربین المللی سازی دانشگاه و ارتقاء سطح دانشجویان درعرصه بین المللی وهمچنین بهره مندی از تسهیلات سازمان بین المللی دانشگاهیان، پیرودرخواست مدیریت روابط بین الملل دانشگاه صنعتی اصفهان مبنی بر اختصاص سهمیه وپنل ثبت نام برای اعضای محترم هیأت علمی و دانشجویان عزیز این دانشگاه ، پنل اختصاصی به نشانی  http://isic.ir/iut راه اندازی و سهمیه یک هزارنفری ویژه این افراد درنظرگرفته شده است که بر اساس آن از تاریخ 3 تا 8 دی ماه 1397 اعضای محترم هیأت علمی با هزینه 195 (به جای 260)هزارتومان و دانشجویان عزیز با پرداخت مبلغ 20 (به جای 130) هزارتومان می توانند به عضویت سازمان درآمده و کارت بین المللی خود را دریافت نمایند.

‎ از جمله مزاياي عضويت در اين سازمان مي توان به تسهيلات ذيل اشاره نمود:

تسهیلات علمی

-به ارزش ١١٧ يورو (به صورت رايگان) EF  استفاده از دوره آموزشی آنلاين ٩٠ روزه زبان انگليسي موسسه

- استفاده از راهنماي شبيه ساز آزمون IELTS  به ارزش ٣٠ يورو  (به صورت رايگان)

- برخورداری از تعرفه دانشجویی شرکت درکنفرانسهای بین المللی با ارائه کارت عضویت سازمان

-شرکت در دوره های آموزشی توانمندسازی علمی داخلی) نگارش مقاله، پایان نامه و  ... ( با یک چهارم هزینه )

- برخورداري از تخفيف خريد كتاب به صورت حضوري و آنلاين از انتشارات معتبر

- شركت در دوره هاي آموزشي زبان مؤسسه سفير در تهران و شهرستان ها با ٢٠ درصد تخفيف

تسهیلات رفاهی

- امکان ایجاد سابقه بیمه تأمين اجتماعی ویژه دانشجویان عضو سازمان بین المللی دانشگاهیان

-برخورداری از 5 تا 30 درصد تخفیف در خرید بلیط « قطارهای رجا » بدون محدودیت

-اقامت در هتل هاي "گروه ايرانگردي و جهانگردي" و "اسنپ تريپ"با تسهيلات ويژه