میزبانی دانشگاه صنعتی اصفهان از دو هیأت دانشگاهی از سلیمانیه عراق

دانشگاه صنعتی اصفهان در تاریخ‌های 31 اردیبهشت لغایت 3 خرداد 1394 میزبان دو هیات عالیرتبه از دانشگاه‌های سلیمانیه و پلی‌تکنیک سلیمانیه اقلیم کردستان عراق بود. سرپرستی این هیات‌ها را روسای این دو دانشگاه به عهده داشتند. این بازدید بنابر پیشنهاد وزارت امور خارجه ایران و مذاکرات صورت گرفته بین نمایندگی وزارت امور خارجه و دانشگاه‌های نامبرده انجام گرفت. در این سفر ضمن نمایاندن توانمندی‌های علمی، آموزشی و پژوهشی دانشگاه صنعتی اصفهان به هیات‌های بازدیدکننده، طرفین طی جلساتی در خصوص ایجاد و توسعه همکاری‌های علمی فیمابین دانشگاه صنعتی اصفهان و دانشگاه‌های فوق‌الذکر به بحث و تبادل نظر نشستند. در نتیجه این بازدید تفاهم‌نامه همکاری با دانشگاه‌های سلیمانیه و پلی‌تکنیک سلیمانیه به امضا رسید. طبق هماهنگی‌های از پیش تعیین شده، دانشگاه صنعتی اصفهان، برگزاری جلسات با مسئولین ارشد دانشگاه‌های اصفهان، علوم پزشکی و هنر اصفهان را در برنامه این هیات قرار داد. عمده مفاد تفاهم‌نامه‌های امضا شده فیمابین، در زمینه‌های تبادل استاد و دانشجو، برگزاری کارگاه‌های آموزشی و سمینارهای مشترک و تبادل اطلاعات علمی می باشد.