كسب رتبه اول دانشگاه صنعتی اصفهان، به عنوان برترین دانشگاه کشور در فعالیت های علمی بین المللی و ارتقاء ساختاري دفتر همكاري‌هاي بين‌المللي

در هشتمین نشست سراسری معاونان و مدیران مراکز آموزش عالی و پارک‌های علم و فناوری که روز دوشنبه 14 اسفند و با حضور آقاي دکتر منصور غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به میزبانی دانشگاه الزهرا (س) برگزار شد، از دانشگاه صنعتی اصفهان به دلیل کسب رتبه نخست درفعالیت های علمی بین المللی طی سال های ۱۳۹۵ و ۱۳۹۶ تجلیل شد. بر مبنای طرح تحول راهبردی دانشگاه صنعتی اصفهان، دستیابی به مرجعیت علمی و فناوری درآسیا از جمله اهداف کلان این دانشگاه در چشم انداز آینده آن ترسیم شده است.

همچنين آقاي دكتر محبوبي، رئيس دفتر همكاري هاي علمي و بين المللي دانشگاه صنعتي اصفهان اظهار داشتند هیئت رییسه محترم دانشگاه صنعتی اصفهان در هفتم اسفندماه جاری، ضمن ارتقاء ساختاری دفتر همکاری های بین المللی این دانشگاه، این دفتر را به «مدیریت روابط بین الملل» زیرنظر مستقیم ریاست دانشگاه تغییر ساختار داد.