حضور نمایندگان دانشگاه‌های برتر ایران در کنفرانس روسای دانشگاه های آلمان (HRK)

نمایندگان دانشگاه‌های برتر ایران به دعوت از اتحادیه دانشگاه های آلمان جهت شرکت در کنفرانس German Rectors’ Conference (HRK) که 26 مهرماه برگزار شد به آلمان سفر کردند. رؤسا و معاونین حدود 11 دانشگاه از ایران از جمله دانشگاه صنعتی اصفهان به منظور هم اندیشی و بررسی راهکارهای توسعه فعالیت‌های علمی و آموزشی دو کشور و بازدید از سه دانشگاه جامع، کاربردی و پژوهش‌محور این کشور بازدید کردند. این سفر از 23 تا 27 مهرماه در سه شهر آلمان و در دانشگاه فنی و مهندسی در شهر دارمشتات، دانشگاه علوم کاربردی فولدا و دانشگاه جامع ماربورگ برگزار شد.

در این سفر آقای دکتر امیدی معاون پژوهشی به نمایندگی از ریاست محترم دانشگاه و سرکار خانم دکتر فاخران مدیر روابط بین الملل دانشگاه به عنوان نمایندگان دانشگاه صنعتی اصفهان در این کنفرانس حضور داشتند. برگزاری نشست ها و میزگردهایی در خصوص بیشتر کردن تبادلات علمی و بررسی زمینه همکاری های مشترک بین ایران و آلمان از جمله اهداف این سفر بوده است.