برگزاری کارگاه آموزشی فرصت های تحقیقاتی اتحادیه اروپا در افق 2020 در دانشگاه صنعتی اصفهان

نخستین کارگاه آموزشی فرصت های تحقیقاتی اتحادیه اروپا در افق 2020 (Horizon 2020) بعد از ظهر روز دوشنبه 27 آذرماه 1396 در محل سالن کنفرانس دفتر ریاست دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار گردید.

در جریان این کارگاه آقای دکتر سید هادی حسینی، عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی معدن به تشریح فرصت‌های برنامه‌ی Horizon 2020 اتحادیه اروپا برای اعضای هیئت علمی دانشگاه صنعتی اصفهان پرداختند. برنامه Horizon 2020 مجموعه برنامه‌های حمایتی است که اتحادیه اروپا به منظور بهره‌مندی از حمایت‌های مالی در اختیار دانشمندان و اعضای هیات علمی دانشگاه‌ها قرار می‌دهد تا به صورت انفرادی و یا با همکاری دانشگاه های مختلف عضو اتحادیه اروپا در زمینه‌ی پژوهش های علمی مختلف فعالیت‌نمایند. این مجموعه برنامه‌های حمایتی در بازه زمانی سال‌های 2014 تا 2020 فعال بوده است که در حال حاضر بازه‌ی زمانی 2018 تا 2020 فعال است و امکان استفاده از بخشی از حمایت‌ها آن برای پژوهشگران و اساتید دانشگاه‌های ایران فعال است.

فایل‌های حاوی ارائه‌ها و مستندات مرتبط با این طرح‌های حمایت از لینک‌های زیر قابل دسترس است: