بازدید هیئت 11 نفره دنشگاه‌های آلمان از دانشگاه صنعتی اصفهان

بازدید هیئت Baden-Württemberg از دانشگاه صنعتی اصفهان

یک هیئت یازده نفره متشکل از مسئولین و اعضای هیئت علمی چندین دانشگاه ایالت Baden-Württemberg آلمان از دانشگاه صنعتی اصفهان بازدید کردند. اعضای این هیئت را متخصصانی در زمینه‌های مدیریت منابع طبیعی و آب، برق و کامپیوتر، انرژی‌های تجدیدپذیر، صنایع و اقتصاد، عمران و همچنین کارشناسان روابط بین‌الملل تشکیل می‌دادند. این افراد به منظور بررسی زمینه‌های همکاری مشترک بین دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی ایران و آلمان به ایران سفر کرده و طی سفر خود بازدیدهایی از دانشگاه و مراکز پژوهشی تهران و اصفهان داشته‌اند.

اعضای این هیئت روز چهارشنبه 4 آذرماه 1394 به دانشگاه صنعتی اصفهان آمده و مورد استقبال آقای دکتر محبوبی صوفیانی رئیس دفتر همکاری‌های علمی و بین‌المللی دانشگاه قرار گرفتند و سپس در جلسه‌ای با شرکت آقای دکتر کریمی مدیرکل امور پژوهشی دانشگاه و اعضای هیئت علمی دانشگاه از دانشکده‌های برق و کامپیوتر، کشاورزی، منابع طبیعی، عمران و صنایع  در محل سالن کنفرانس دفتر ریاست شرکت کردند.

در طی این جلسه، آقای دکتر محبوبی به معرفی امکانات و توانمندی‌های دانشگاه به اعضای هیئت اعزامی پرداخته و به سابقه همکاری‌های متعدد و موفق دانشگاه صنعتی اصفهان و مراکز علمی و پژوهشی آلمان اشاره کردند. در ادامه طرفین به بحث و تبادل نظر در خصوص زمینه‌های همکاری مشترک بین دانشگاه صنعتی اصفهان و دانشگاه‌های متبوع مهمانان پرداختند.

در پایان این جلسه شرکت‌کنندگان به تشریح صحبت‌هایی که با طرفین خود داشتند پرداخته و همگی، ضمن سازنده خواندن صحبت‌های انجام شده، ابراز امیدواری کردند که این جلسه آغازگر مسیر توسعه همکاری‌های فی‌مابین در آینده نزدیک باشد. در پایان هدایای یادبودی فیمابین دانشگاه صنعتی اصفهان و هیات اعزامی مبادله شد و با گرفتن تصاویر یادگاری، این جلسه پایان یافت.

بادن-وورتمبرگ یکی از شانزده ایالت آلمان است. پایتخت این ایالت شهر اشتوتگارت است. این ایالت با مساحتی حدود ۳۵٬۷۵۲ کیلومتر مربع، سومین ایالت بزرگ آلمان به‌شمار می‌آید. این ایالت، به ویژه در رشته‌های فن‌آوری‌های صنعتی و توسعه و تحقیق، یکی از مبتکرترین مناطق اروپاست: میزان هزینه‌هایی که در بادن‌- وورتمبرگ صرف پژوهش و تحقیق می‌شود، بالاتر از میزان آن در کل اروپاست. مردم بادن‌- وورتمبرگ به کوشایی و هدفمند بودن شهرت دارند.