Mobility Grants

میز سوئیس در همکاری با دانشگاه ZHAW به عنوان کانون هدایت همکاری‌های تحقیقاتی کشور سوئیس با موسسات آموزشی-پژوهشی جنوب آسیا و ایران، با اعطای کمک‌هزینه‌های فعالیت‌های تحقیقاتی چرخشی (Mobitity Grants) از رفت و آمد دانشجویان مابین موسسات علمی تحقیقاتی سوئیس و ایران حمایت می‌کند.

کمک‌هزینه‌های حمایت از فعالیت‌های تحقیقاتی چرخشی دانشمندان جوان را قادر می‌سازد تا در پروژه‌های تحقیق و توسعه‌ی بین‌المللی دخیل شوند. مشارکت این دانشمندان جوان در این پروژه‌ها منجر به برقراری ارتباطات جدید مابین مراکز تحقیقاتی دو کشور گردیده و در ادامه همکاری‌های مابین دو کشور را پایداتر می‌سازد. این حمایت‌ها، در ابتدا با هدف جذب استعدادهای جوان به کشور سوئیس اعطا می‌شود و در ادامه این افراد، محققین سوئیسی را تشویق می‌کنند تا با سفر به مراکز آکادمیک کشور مقابل راه‌های مبادله دانش را مابین دو کشور بگشایند.

تا کنون دو مرحله فراخوان Mobility Grant اعلام شده است.

در سال 2017 سه دانشجو و در سال 2018 هشت دانشجو از ایران برنده این گرنت شده‌اند.

فایل فراخوان سال 2017                         فایل فراخوان سال 2018

اعلام نتایج سال 2018