برگزاری سومين اجلاس مشترك رؤساي دانشگاههاي برتر ايران و روسيه

سومين اجلاس مشترك رؤساي دانشگاههاي برتر ايران و روسيه روز جمعه 5 آبانماه (25 اكتبر 2017) در شهر مسكو و در ساختمان تاريخي دانشگاه لومونوسف مسکو (MGU) برگزار شد. در اين اجلاس رؤساي حاضراز دانشگاههاي برترايران و روسيه به ايراد سخنراني پرداخته و راهكارهاي گسترش و تعميق ارتباطات بین اين دانشگاهها مورد بحث و بررسي قرار گرفت. رئيس دانشگاه صنعتي اصفهان نيز به همراه رئيس دفتر همكاري‌هاي علمي و بين‌المللي دانشگاه در اين اجلاس حضور يافتند و رئيس دانشگاه صنعتي اصفهان درخصوص «اهميت ارتباط با دانشگاههاي معتبر جهان» در اين نشست به ايراد سخنراني پرداخت.

لازم به ذكر است كه پس از شكل گيري اجلاس رؤساي دانشگاههاي برتر ايران در سال 1393، ارتباط گسترده با دانشگاههاي روسيه آغاز گرديده و اولين اجلاس مشترك دانشگاههاي برتر ايران و روسيه در سال 1394 در مسكو، دومين اجلاس در سال 1395 در تهران و سومين اجلاس در سال جاري در مسكو برگزار شد. قرار است اين اجلاس مشترك در سال‌هاي آتي نيز ادامه یابد. همچنين در حاشيه نشست مذكور، جلسه‌اي مشترك بين مسئولين دانشگاه با دانشگاه قفقاز شمالي برگزار شد و جهت اجرايي نمودن تفاهم نامه منعقده در سال قبل، تبادل نظر صورت گرفت. علاوه بر اين، با تعدادي ديگر از رؤسا و مديران بين‌الملل دانشگاههاي روسيه از جمله دانشگاه گوبكين ملاقات‌ها و رايزني‌هايي درخصوص گسترش روابط صورت گرفت.

بازديد از باغ گياه شناسي دانشگاه مسكو و موزه جنگ شهر مسكو نيز از برنامه‌هاي جنبي این نشست بود.