بازدید هیئتی از مرکز تحقیقاتی CNRS فرانسه از دانشگاه صنعتی اصفهان

یک هیئت از موسسه تحقیقاتی CNRS فرانسه از دانشگاه صنعتی اصفهان بازدید کردند.

مرکز ملی تحقیقات علمی فرانسه (به فرانسه : Centre national de la recherche scientifique, CNRS) بزرگترین سازمان تحقیقاتی دولتی در کشور فرانسه و همچنین بزرگترین آژانس علوم پایه در اروپا می‌باشد. این مرکز 32 هزار کارمند تمام‌وقت (شامل محقق، مهندس و کادر مدیریتی) و 6هزار کارمند موقت دارد. اطلاعات بیشتر در باره این مرکز را می‌توانید از اینجا یا اینجا دریافت نمایید.

اعضای هیئت اعزامی این مرکز که شامل رئیس دفتر همکاری‌های بین‌المللی مرکز CNRS، رئیس پژوهشکده مهندسی و علوم سیستم‌ها، قائم‌مقام رئیس دفتر همکاری‌های بین‌المللی در امور افریقا، خاور میانه و هند CNRS و یکی از اعضای ارشد این مرکز بود، طی سفر خود به ایران از تعدادی از دانشگاه‌ها و موسسات آموزشی و تحقیقاتی کشورمان بازدید نمودند.

این هیئت در تاریخ چهارشنبه 12خرداد 1395 ضمن بازدید از دانشگاه صنعتی اصفهان در جلسه‌ای با اعضای هیئت علمی این دانشگاه با توانمندی‌های دانشگاه صنعتی اصفهان آشنا شده و طی بحث و تبادل نظر با اعضای دانشگاه راه‌های توسعه همکاری‌ها مابین دانشگاه صنعتی اصفهان و این موسسه فرانسوی را بررسی نمودند.

اعضای هیئت فرانسوی در این نشست توسعه همکاری‌ با دانشگاه‌های برتر جهان را از جمله اصلی‌ترین اهداف این موسسه اعلام کردند و اعلام نمودند با توجه به بودجه بالایی که در اختیار این موسسه قرار دارد در صورت پیشنهاد پروپوزال همکاری پژوهشی از طرف دانشمندان ایرانی به دانشمندان فرانسوی و آغاز طرح پژوهشی مشترک، حمایت مالی خوبی از جانب موسسه CNRS از اجرای این طرح‌ها صورت می‌گیرد..

بازدید از دانشگاه‌های تهران، صنعتی شریف، صنعتی امیرکبیر، علم و صنعت، پژوهشگاه علوم بنیادی و سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران از دیگر برنامه‌های این هیئت در سفر به ایران بوده است.