برگزاری سمینار علمی با حضور دکتر برند شول از کشور سوئیس

پروفسور برند شول (Bernd Scholl) استاد دانشکده‌ی مهندسی عمران، منابع طبیعی و ژئوماتیک دانشگاه ETH زوریخ ضمن بازدید از دانشگاه صنعتی اصفهان، یک سخنرانی علمی نیز در دانشکده مهندسی منابع طبیعی دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار کرد. ای سمینار که موضوع آن راهبردهای توسعه‌ی پایدار حمل و نقل و سکونت‌گاه‌ها و توسعه‌ی یکپارچه‌ی فضا و زیرساخت‌ها با تمرکز بر برنامه‌ریزی فضایی در سوئیس بود در تاریخ سه‌شنبه 12 اردیبهشت 1396 برگزار گردید.

پروفسور برند شول در ادامه‌ی بازدید خود از دانشگاه صنعتی اصفهان، ضمن حضور در دفتر سوئیس دفتر همکاری‌های علمی‌ و بین‌المللی، با آقای دکتر محبوبی رئیس دفتر همکاری‌های علمی و بین‌المللی و خانم دکتر فاخران مسئول میز سوئیس دیدار کردند و در خصوص توسعه‌ی همکار‌ی‌ها فی‌مابین به بحث و تبادل نظر پرداختند.